Din egen krafttavla

Din egen krafttavla!

En krafttavla påminner dig om din styrka och din skönhet och vad som är viktigt för dig i livet! Den stödjer dig att vara just Du och göra det du skall här på jorden! Det är väldigt stärkande att ha en bild som talar om detta på din vägg. En bild du ser varje dag! Ofta går vi omkring med mer eller mindre negativa och dömande bilder av oss själva och ibland tappar vi hoppet och tron på att vi är bra precis som vi är och att vi kan skapa det liv vi vill leva. Att då ha en bild som speglar ditt sanna jag gör det lättare att tro på dig själv och vara den strålande härliga person som du är! Självklart är det en bra idé att måla sin egen krafttavla. Men om du vill att jag gör en till dig så känner jag mig hedrad att få stå till tjänst! Så här går det till:

Först får du svara på ett antal frågor om dig och din längtan just nu i livet via mail eller telefon. Sen söker jag lite guidning utanför mig och dig och gör jag en meditation eller trumresa kring din längtan eller drar några tarotkort. Då dyker kanske speciella färger och symboler upp som jag plockar in i tavlan. Jag vill gärna se ett foto av dig så att jag kan fånga något hos dig, så som du ser ut eller mer energimässigt, i bilden. Har du en specifik önskan om färger, symboler och naturenergier så lyssnar jag självklart på den!

Priset på dessa tavlor är 800kr för en liten (ca 30x40cm) och 1500kr för en större ( ca 70×40). Storleken kan variera något och tavlan kan vara antingen kvadratisk eller rektangulär. Jag målar på Galleridukar som inte kräver inramning för att se fina ut då kanterna också blir målade!

Obs! Frakt tillkommer om tavlan skall sickas.

Är du intresserad av en krafttavla så kontakta mig via kontaktformuläret här på sidan!

 kraft tavla