Länkar

Länkar

Här kommer tips på andra vackra hemsidor och verksamheter som mina vänner och bekanta driver.

Mundekulla kursgård - En underbar kursgård i Smålandsskogen. Massor av härliga kurser och retreater. Bland annat Kvinnofestival och Gudinneretreat.

Helena Blomljus – En kär väninna som skapar konst och magi i Livet med såååå mycket kärlek. Hon är en av de varmaste människorna jag mött i detta liv.

Gudinnerummet – Min kära Gudinnesyster Anne har skapat denna blogg för att stärka kvinnor att vara de strålande Gudinnor vi alla är. Hon har så mycket visdom att dela och har så många ideér om hur vi kan bli allt vi vill vara!

Annikas design – Annika skapar konthantverk med färglada Gudinnemotiv. Hon har skapat min underbart vackra trumväska med en unikt handmålad målning på. Kolla på hennes fina sida för present tips till alla Gudinneälskare!

Gudinnetempel och Prästinneutbildning i Glastonbury  – Ett tempel i Avalons magi där Gudinnetron verkligen fått ett stadigt fäste på jorden igen. På sidan kan du bland annat läsa om templets alla ceremonier och om Prästinneutbildningen som drivs i Glastonbury. Helt magiskt! Jag rekomenderar varmt att besöka templet och att gå utbildningen.